Digitale communicatie

Wilt u voortaan digitaal met ons communiceren? Vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst zullen wij deze wijziging intern doorvoeren en ontvangt u voortaan de polis en bijbehorende documenten, facturen en herinneringen per e-mail. Het is belangrijk dat u eventuele wijzigingen van uw e-mailadres direct doorgeeft.

 1. Relatienummer
 2. Naam*
  De naam ontbreekt
 3. Postcode*
  De postcode ontbreekt
 4. Straat*
  De straatnaam ontbreekt
 5. Straat
  Ongeldige invoer
 6. Huisnummer*
  Het huisnummer ontbreekt
 7. Woonplaats*
  De woonplaats ontbreekt
 8. Telefoonnummer
  Het telefoonnummer ontbreekt
 9. E-mail adres*
  Het e-mailadres ontbreekt of is ongeldig
 10.  
  Wij sturen een bevestiging naar dit e-mailadres.
 11.  
 12.  
  Ik ga ermee akkoord dat ik voortaan mijn polissen en overige documenten en correspondentie per e-mail ontvang en zal een wijziging van het e-mailadres direct doorgeven.
 13. Akkoord e-mail*
  Uw akkoord ontbreekt
 14.  
  Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens (conform bovenstaande opgave) aangepast worden en dat deze gegevens bewaard worden in mijn dossier.
 15. Akkoord persoonsgegevens*
  Uw akkoord ontbreekt
 16.  
 17. Opmerkingen
  Ongeldige invoer
 18. Land
 19.  
 20.  
  De op dit formulier ingevulde en eventueel nader te overleggen persoonsgegevens worden opgenomen in de onze administratie en die van de aanbieder waar het contract of de verzekering wordt aangevraagd. Op onze administratie is ons privacyreglement van toepassing. Deze kunt u op onze website lezen, klik hier. Door te drukken op verzenden gaat u akkoord met ons privacyreglement en opname van uw persoonsgegevens in onze administratie. Van de door ons aangehouden persoonsadministratie wordt een intern verwerkingsregister aangehouden. Op uw verzoek verstrekken wij u een exemplaar.